| Inloggen | Registreren
U bent niet ingelogd

Leden GMR


Annoesjka Westerhof
Annoesjka Westerhof
Lid commissie Huisvesting
 
2015: Als lid van de GMR namens het personeel wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Annoesjka Westerhof en ik ben sinds 2008 werkzaam bij de SOPOH. Sinds dit schooljaar ben ik leerkracht groep 8 op de Burgemeester Amersfoordtschool in Badhoevedorp. Ik ben getrouwd en heb twee lieve zonen van 14 en 16 jaar oud. In het verleden ben ik lid geweest van de grote GMR en heb ik zitting genomen in de commissie om de GMR te verkleinen van 46 naar 12 leden. Ik vind het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan het waarborgen en verhogen van de kwaliteit van het openbaar onderwijs in de Haarlemmermeer. Binnen de GMR maak ik deel uit van de commissie Huisvesting, waarbij mijn bouwkundige kennis mij goed van pas komt.

Marloes Petram
Marloes Petram
Vice-voorzitter
 
2016: Mijn naam is Marloes Petram. Sinds 2001 werk ik als leerkracht voor de Sopoh, waarvan de afgelopen 7 jaar op de SBO JP Heijeschool. Mijn werk als leerkracht combineer ik met werken en reizen in het buitenland. In 2015 heb ik mijn diploma behaald voor de master pedagogiek. Deze studie maakte mij nieuwsgierig naar de GMR. Sinds augustus 2015 vergader ik mee. Eén van mijn activiteiten is het bijwonen van MR-vergaderingen. Enerzijds om feedback te geven, anderzijds om op de hoogte te raken van wat er op Sopoh-scholen speelt.

Marye Paardekooper
Marye Paardekooper
Lid commissie Huisvesting
 
2016: Mijn naam is Marye Paardekooper en ik ben werkzaam als leerkracht op de Dik Tromschool in Hoofddorp. Het lesgeven op school vind ik erg leuk maar ook beleidskundige zaken vind ik een mooie aanvulling op mijn werk. Daarom ben ik enkele jaren geleden toegetreden tot de MR van de Dik Tromschool. Hierdoor kreeg ik beter zicht op de onderwerpen die door de GMR behandeld worden. Sinds mijn toetreding in 2015 tot de GMR ben ik medeverantwoordelijk voor de commissie huisvesting.

Astrid de Bruin
Astrid de Bruin
ambtelijk secretaris
 
2016: Nadat ik in 2011 tot de MR van OBS de Achtbaan in Zwanenburg ben toegetreden, ben ik in 2012 ouderlid geworden van de GMR. Ik ben sinds 2010 werkzaam in het onderwijs als personeelsfunctionaris met een eigen bedrijf. Toen in 2014 de beslissing werd genomen om een ambtelijk secretaris aan te nemen heb ik gesolliciteerd. Mijn ervaring als human resource manager en secretaresse kan ik mooi in deze parttime functie inzetten. Mijn dochter zit in de bovenbouw van de Jenaplan IJwegschool, waar ik voorzitter van de MR ben geweest. In mijn vrije tijd studeer ik geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en ben ik PR-redacteur van het Tijdschrift Holland.

Martijn Plukkel
Martijn Plukkel
Lid commissie financiën
 
2015: Ik ben 40 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen (7 en 9) die op de Diktrom zitten. De kinderen zijn sinds 2 jaar bij ons, ze komen van oorsprong uit D.R. Congo in het hart van Afrika. Ik ben werkzaam als beleidsmedewerker/projectleider bij gemeente De Ronde Venen (Mijdrecht) en houd me daar bezig met gebiedsontwikkeling en Mobiliteit. Op het gebied van medezeggenschap heb ik ook wat ervaring opgedaan. Van ongeveer 2006 tot 2011 heb ik in de OR gezeten en 2 fusietrajecten begeleid van organisaties. Van 2007 tot heden ben ik lid van het georganiseerd overleg (vakbondsvertegenwoordiger in het overleg met de werkgever) en aanspreekpunt van die club. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij stichting De Aanloop (vrijetijdsbesteding voor mensen met en verstandelijke beperking) en zit daar ook in het bestuur. En als er dan nog tijd over is probeer ik te gaan fietsen, koken of klussen.

Fedde Monsma
Fedde Monsma
Lid commissie financiën
 
2016 Begin 2016 ben ik toegetreden tot de GMR. Ik ben "ouderlid", mijn kinderen zitten op de Dik Tromschool in Hoofddorp; een tweeling in groep 6 en de jongste in groep 4. Dat is ook de reden dat ik mij aangemeld heb voor de GMR; betrokkenheid van ouders voor goed onderwijs vind ik erg belangrijk. In de GMR zal ik mijn vooral inzetten in de commissie Financiën. Jarenlang ben ik vakbondsbestuurder geweest en mijn bestuurlijke kennis en ervaring breng ik graag in bij de GMR. Daarnaast ben ik een aantal jaar voorzitter geweest van de Oudercommissie bij Kinderopvangorganisaties.

Esther Veldt
Esther Veldt
Lid commissie onderwijs
 
Volgt.

Yvette Wolters
Yvette Wolters
Lid commissie Onderwijs en P&O
 
2017:

Arlette van Ravensberg
Arlette van Ravensberg
Lid commissie Onderwijs en P&O
 
2017:

Tamara de Munck
Tamara de Munck
Lid commissie Onderwijs en P&O
 
2017:

Agenda
Openbare GMR vergadering 1
18-09-2017
19.00 uur
J.P. Heijeschool, Pr. Hendriklaan 30, Hoofddorp
Openbare GMR vergadering 1
31-10-2017
20.00 uur
nader te bepalen
Basis training medezeggenschap
15-11-2017
17.30 uur
Hoofddorp
Divers
Geen diverse documenten